EVENIMENTE FINALIZATE

Descoperă

Sesiunile Științifice SRPDMF

Sesiunea stiintifica a SRPDMF din luna septembrie l-a avut ca lector invitat pe Dr. Viorel Ion, care a sustinut conferinta „Evitarea utilizarii arcului facial. Posibiltati, limite si compromisuri”

Sesiunea Stiintifica SRPDMF a lunii mai cu Dr. Ionuț Branzan despre „Protocoale Simple și Predictibile pentru Cimentarea Restaurarilor Integrat Cermaice”

Cursul “Primii pași în scanarea intraorală” organizat de SRPDMF s-a încheiat cu…o listă deschisă către urmatoarea ediție. Vă așteptăm!

SRPDMF a venit în sprijinul studenților cu 4 work-shopuri în cadrul Congresului DENT-X 2023.

Sesiuna științifică a Societății din luna martie împreună cu TD Cristian Butnarasu cu tema: “Chirurgia și incărcarea imediată ghidată”, din perspectiva sa.

Sesiunea științifică din luna februarie organizată de Societatea de Protetică pentru membrii săi: „Protocolul digital în cadrul tratamentului implanto-protetic” cu Dr. Peter Fischer. Vă așteptăm alături de noi!

În cadrul sesiunilor lunare ale Societății, pe data de 30.01.2023- ora 18.30 Asist. Univ. Dr. Raluca Drăghici ne-a vorbit despre “Terapia durerii în sfera oro-maxilară”.

Sesiunile Științifice SRPDMF continuă cu o temă de actualitate și de interes pentru practica curentă ” Perspectiva protetică în reabilitarea implanto-protetică imediată a edentatului total”. Lectorul acestei ediții a fost Dr. Varol Can Curt-Nazar, Key Opinion Leader al sistemului Atlantis – Digital Workflow (Dentsply Sirona), membru si speaker în cadrul Institute of Advanced Implantology-Romania, cu o experiență de peste 10 ani în reabilitari orale totale prin metoda încărcării protetice imediate cu implanturi convenționale sau speciale. Timp și informații de calitate cu oameni pasionați de protetică împreuna cu Dr. Luminita Oancea, Dr. Cristina Bodnar, Dr. Simona Murgulet, Dr. Raluca Draghici, Dr. Anca Vereanu, Dr. Tomi, Dr. Cristian Teodorescu, Dr. Sergiu Drafta, Dr. Antoaneta Fischer, Dr. Ioana Tudor, Dr. Cosmin Ulman.
Prima ediție a Sesiunilor Științifice SRPDMF cu prezență fizică a abordat tema „Corelații între dinamica posturală și aspecte funcționale ale cavității orale”- un subiect de actualitate care ne deschide perspectiva asupra interdependenței sistemelor. Prezentarea a fost susținută de Asist. Univ. Dr. Cezar Ioniță– absolvent în anul 2019 al masterului de posturologie Alma Mater Studiorum, Universita di Bologna si Dr. Ștefan Tiron– Președinte al Societății de Posturologie și al Asociației mondiale de ozono terapie, moderator Conf.Univ.Dr. Cristina Bodnar.

Asist. Univ. 

Dr. Cezar Ioniță

Dr. Cezar Ioniță

Asist. Univ.